Obala Iva Novakovića 2, 85355 - Sutomore, Montenegro :: Tel: +382 (0)30 550 305

O Nama

Love Live Hotel - Since 2013 -

O Nasem Hotelu

Hotel Love Lije je relativno novi hotel. Sagradjen je 2013 godine na samoj obali mora na jednoj od najljepsih i i najduzih plaza u Crnoj Gori, u Sutomoru. Hotel Love Live nije veliki , to je mala kamena kuca na samoj obali mora.

To sto nismo veliki hotel i sto nemamo puno osoblja, na taj nacin nudimo privatnost i osjecaj udobnosti koji moze ponuditi samo privatni hotel u malom mediterandkom gradu.

Love Live ima u ponudi 7 suite apartmana i jednu dvokrevetnu sobu. Apartmani odgovaraju za cetiri osobe dok je spavaca soba adekvatna za dvije odrasle osobe i jednu bebu. Svi apartmani su veliki i imaju direktan pogled na more. Osim toga hotel nudi privatnu plazu sa bazenom, cijeli dan lezaljke i suncobrane i ekskluzivni restoran sa mediteranskom kuhinjom.

Privatna plaža

Uz preljepu Sutomorsku plažu koja je od hotela udaljena samo desetak metaka Hotel LoveLive posjeduje i privatnu plažu i otvoreni bazen otvoren za sve goste hotela.

Moderni Apartmani i Sobe

Svaki apartman ima spavacu sobu i dnevni boravak. U dnevnom boravku je kauc/ugaona garnitura koja se izvlaci i gdje spavaju jos dvije osobe. Moderno kupatilo sa tus kabinom , flat screen tv i kablovski kanali, Besplatan WiFi je dostupan u cijelom objektu. U svakoj sobi se nalazi i Sef. Parking prostor koji je besplatan za nase goste.

Kako do nas

Ukoliko vam je potreban transfer od i do hotela ili želite da rentirate automobil kliknite ovdje.